Russafart compleix deu anys posant en valor l’art d’aquest barri de València

En esta mostra, que estarà oberta al públic de l'1 al 3 de juny, participen 60 artistes i 28 espais expositius.

Després de dos anys la biennal Russafart calfa motors per a tornar al barri de Russafa, una de les zones més cosmopolites de la ciutat. L’objectiu d’aquesta mostra és la de posar en valor la majoria dels espais artístics d’aquest veïnat que s’obrin al públic i en els quals es poden admirar totes les expressions culturals existeixen.

En la mostra d’enguany participen pintors, escultors, fotògrafs o videoartistes distribuïts en 60 estudis artístics i projectes, a més de 28 espais expositius. El conjunt d’aquesta mostra descobreix les maneres de fer, crear i pensar del col·lectiu de productors d’art que habita en el barri de Russafa. La novetat d’enguany és el vessant internacional de la mostra.

Però si per alguna cosa estan orgullosos els organitzadors de Russafart és pel desè aniversari que ha complit aquesta iniciativa. 10 anys d’incansable activitat artística amb un programa de propostes, fusionant el caràcter lúdic, festiu i d’acció creativa que els identifica.

La mostra d’art Russafart se celebrarà de l’1 al 3 de juny en aquesta zona de València i que a més amplia les seues fronteres al barri veí de Monteolivete.