8.000

El 10K València Ibercaja supera àmpliament els 8.000 inscrits a set setmanes de la seua celebració, el 14 de gener de 2018, aconseguint ja el 80% del contingent d’Inscripcions Premium (amb peça tècnica) i quedant disponibles una mica menys de 2.000 dorsals d’aquesta modalitat.

A més, en aquests moments, el percentatge de participació femenina supera el 36%, una dada que, segons Eva Agea, responsable de gestió de la carrera, “ens segueix espentant i animant per a aconseguir l’objectiu que ens vam proposar en la passada edició de #LaMitadMásUna”.

“També ens omple de confiança a seguir per aquest camí la passió que veiem en els corredors i les corredores valencianes pel 10K València Ibercaja”, assenyala Agea. “Aqueixa passió l’estem vivint des de fa algunes setmanes quan obrim els nostres Grups d’Entrenament, als quals han acudit centenars de participants per a preparar-se el seu objectiu de cara a la primera carrera de l’any en la ciutat”.

Les atletes Raquel Landín i Marta Fernández de Castro, que tornen a liderar en aquesta edició els Grups d’Entrenament, han reunit en les seues primeres sessions a més de 300 persones bolcades amb la prova, de les quals més del 51% són dones, “per la qual cosa ací si que hem aconseguit ja el nostre objectiu de #LaMitadMásUna. De fet, en el Grup d’Iniciació quasi el 63% dels participants són corredores”. Així mateix, el grup dirigit a xiquets d’entre 5 i 10 anys liderat per Naza Asencio ha reunit a una desena de joves que representen el futur de l’atletisme.
Una prova internacional

D’altra banda, cal destacar que la primera prova de l’any a València s’inclou enguany en el calendari nacional i internacional de carreres en ruta, “la qual cosa comporta un major prestigi i qualitat per als participants d’una carrera que es consolida com una de les més importants del país”, indica Álex Aparicio, director de la prova.

La inclusió del 10K València Ibercaja en el calendari nacional i internacional de carreres, fa que diverses desenes d’atletes de nivell mundial estiguen corrent el segon diumenge de gener al costat dels milers de participants de la mateixa. Lligat a aquest fet, hi haurà diverses novetats que l’Organització anirà desvetlant en pròximes dates i que aportaran, més si cap, més llustre a aquesta gran cita d’atletisme popular.

Norauto, Marca Oficial del 10K València Ibercaja

En aquest desè aniversari, la marca Norauto, experta en equipament i manteniment de vehicles, s’uneix al quadre de patrocinadors com a Marca Oficial de la prova. Sobre aquest tema, l’adreça del 10K València Ibercaja ha destacat que és “un orgull que Norauto haja dipositat de nou la seua confiança en aquesta prova, cosa que ja va fer en les seues primeres edicions” i ha assegurat que “al costat de les altres marques i entitats que ens recolzen, celebrarem un 10º Aniversari a l’altura de les seues milers de participants”.

A més, “és motiu de celebració doble, ja que Norauto, Patrocinador del Comitè Paralímpic Español, serà la marca encarregada de recolzar i patrocinar la classificació de Categories Adaptades que inaugurarem aquest 14 de gener en la nostra 10ª edició”.