rugby

Hui arranca la final de la Copa del Rei de Rugbi en l’estadi Ciutat de València, un esdeveniment per al qual s’han venut més de 15.000 entrades. La trobada enfrontarà a els equips SilverStorm El Salvador i VRAC Formatges Entrepinares, tots dos de Valladolid.

Durant la presentació de l’esdeveniment, la regidora d’Esports, Maite Girau, va ressaltar l’esforç realitzat pels diferents clubs de la ciutat i ha va destacar que “l’Ajuntament recolza el rugbi com a esport que ara viu una situació de gran auge. Va ser el propi Ajuntament, juntament amb la Federació Valenciana, el que va presentar la candidatura de València  perquè enteníem que era un esdeveniment esportiu important per a la ciutat. A més, esportivament és una oportunitat de tenir ací als millors equips del panorama nacional”.

Visita la Fan Zone

Durant la jornada, majors i xicotets podran gaudir de les diverses activitats de la Fan Zone que se situarà en el pàrquing de l’Estadi Ciutat de València amb motiu de la Final de la Copa del Rei de Rugbi.

Estarà activa una zona lúdic-educativa entorn del rugbi i els seus valors amb activitats gratuïtes per a tota la família. Els més xicotets podran iniciar-se en l’esport oval aprenent a fer tirs, passades, assajos i placajes en l’únic circuit inflable de rugbi d’Espanya.

També podran posar en pràctica el que han après en el mini camp de rugbi, a més de participar en altres divertides activitats i tallers. A més, hi haurà una zona comercial i una variada oferta gastronòmica amb vuit food trucks de menjar internacional.