El portaveu del PSPV-PSOE, Jorge Rodríguez, ha valorat les dades de l’últim baròmetre publicat per la Generalitat. El president de la Diputació de València ha destacat que el document presentat pel Govern valencià reflecteix una valoració molt positiva de la ciutadania respecte al PSPV-PSOE i ha destacat que “és el partit més pròxim ideològicament als valencians i valencianes”.

En la seua habitual anàlisi de l’actualitat d’inici de setmana, Rodríguez ha afirmat: “El resultat de les preguntes ratifica l’encert de les polítiques de Ximo Puig al capdavant del Consell i que els seus eixos bàsics de govern coincideixen amb els interessos de valencians i valencianes”.

Respecte a les previsions de futur, Jorge Rodríguez ha contrastat la percepció que es rep de la gestió del Consell i de l’executiu de Rajoy: “És molt important que es perceba el futur de la nostra **Comunitat amb optimisme gràcies a un Consell que rep una bona valoració. Aqueixa expectativa positiva contrasta amb la qual es té del futur polític d’Espanya amb el govern de Rajoy”.

Rodríguez ha destacat també que problemes que abans eren prioritaris, amb el PPCV en la Generalitat, ara baixen en l’índex de preocupació: “És el cas de la corrupció. Ha descendit al tercer lloc. Açò demostra que la gent entén que aquest és un Govern honrat. En sol dos anys del Pacte del **Botànic s’ha canviat la tendència i els valencians i valencianes perceben que els partits que formen el Consell defensen millor els interessos de la Comunitat”.