Els somriures i la tendresa tornen a Xirivella

La Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses celebra la seua XXIV edició del 6 al 19 de novembre en diferents punts del municipi.

La Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella celebra la seua XXIV edició del 6 al 19 de novembre en diferents punts del municipi. Declarada en 2014 com a Festa d’Interès Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana, oferirà 25 funcions de 13 espectacles diferents, tant en teatre com en places a l’aire lliure. Seran dos setmanes en les quals Xirivella mostrarà riures i tendresa.

La Mostra comptarà amb companyies de prestigi de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Canàries, Madrid, Castella León i amb la belga OKIDOK, considerada com una de les companyies més sorprenents i creatives del clown europeu actual. A més, el popular clown Marcel Gros tancarà aquesta XXIV edició amb l’espectacle ‘Universario’, que ja ha atrapat tant a públic adult com a infantil. Així ho van explicar en el programa ‘Viv las Fiestas’ de 7 Televalencia la regidora de Cultura, Encarna Martí i el director del certamen, Vicente González (SanFran)

A més dels espectacles, la Mostra organitza tot un seguit de sorpreses i activitats com el Concurs de nombres de Clown, el curs de pallas@s de l’Escola de pallassos Els Fills d’Augusto, les clownferencies pallasses o el Taller de Risoterapia. I es tornarà a fer la desfilada, en col·laboració amb les AMPA, ‘Haz el clown y no la guerra’ per la pau i en contra de qualsevol tipus de violència. I al costat de l’Associació del Comerç i Professionals de Xirivella, s’engegarà el programa Clownmerç i organitzarà el Trenet de la rialla” i un esmorzar solidari a favor de l’ONG Payasospital.

En aquesta edició tindrà una especial importància a la Mostreta Escolar per on passaren més de 2500 alumnes de Xirivella.