Ribera aumenta la inversión en investigación y tratamientos oncológicos

El grup sanitari Ribera ha invertit quasi set milions d’euros en tecnologia per al diagnòstic i tractaments oncològics. El grup ha preparat la instal·lació de maquines PET TAC, tres ressonàncies magnètiques i un accelerador. Aquestes millores les rebran els hospitals del Vinalopó i Povisa.

Amb aquesta inversió, el grup Ribera reforça així l’aposta en l’àrea de radiologia. L’Hospital de Povisa estrenarà un accelerador que permetrà dur a terme tractaments d’última generació. Es tracta del dispositiu més habitual per a donar radioteràpia a malalts amb càncer. Per a la seua instal·lació, serà necessària una inversió de més de mig milió d’euros. A aquesta inversió, se li afig el valor de l’accelerador, valorat en mes d’1 milió i mig.

Per part del Hospital del Vinalopó, s’instal·larà un PET TAC que permetrà regular les dosis de radiofàrmacs. Aquest mateix centre sanitari rebrà també la inversió per a una nova ressonància magnètica que millorarà l’experiència dels pacients i la seguretat del personal mèdic. Aquesta tecnologia es posicionara com a pionera en la Comunitat Valenciana.

Els dos centres mèdics hauran de realitzar una adaptació de les instal·lacions. Aquestes es realitzaran per a poder donar cabuda al material sanitari de nova adquisició. S’espera que aquest procés es puga accelerar i d’ací a poc es troben els serveis disponibles.