Los reyes visitarán Valencia próximamente para conocer el impacto del coronavirus
El rey Felipe VI y la reina Letizia este martes en Canarias en su ronda de viajes por España tras el estado de alarma. / EFE.

Els reis Felip VI i Letizia visitaran la ciutat de València el pròxim divendres 3 de juliol. El viatge s’emmarca dins de les visites realitzades pels monarques per a conèixer de primera mà les conseqüències del coronavirus a Espanya.

Segons ha publicat l’Agència EFE, fonts oficials han detallat que els reis també visitaran Benidorm. Allí arrancaran la jornada amb una reunió empresarial a la qual assistiran al matí. Ja a la vesprada arribaran a València on presidiran el lliurament dels Premis Nacionals de Disseny i Innovació 2020 convocats pel Ministeri de Ciència.

La Comunitat Valenciana serà així la tercera etapa del viatge dels reis. Aquest ha començat aquesta mateixa setmana a Canàries. En ell s’ha vist a Felipe i Letizia parlar amb vilatans per a conèixer com han viscut la pandèmia. També han tingut l’oportunitat de xarrar amb alguns hostalers per a conèixer les seues preocupacions després de la crisi del coronavirus.

Després del seu pas per València, lus monarques posaran rumb a Cuenca continuant així amb aquest viatge per les diferents regions d’Espanya.