La XVI edició de la 15K Massamagrell va tornar a ser un èxit en el qual 2.698 atletes van aconseguir creuar la meta, en la qual fins al moment és la carrera més participativa del circuit. D’elles el 20% van ser dones, una dada important si tenim en compte que el 15K de Massamagrell presenta un perfil exigent i que requereix una major especialització.
Les condicions climatològiques, més pròpies del clima estiuenc, van fer mossa en els nombrosos participants que van tenir problemes per a suportar la intensa calor. No va anar així en el cas del vencedor i la vencedora de la prova, el keniata Menju Kiprono i l’extremenya Cristina Jordán.

La prova regna del Circuit de Carreres de la Diputació no s’ha vist afectada per la seua proximitat en el temps a la prestigiosa Volta a Peu i ha repetit l’èxit de passades edicions en un circuit a través de la vila i dels polígons propers a Massamagrell.

El Circuit de la Diputació continuarà el 27 de maig amb la VI edició de la 10K Nocturna Platja de Gandia-Memorial Toni Ferrers.