verbenas

Les revetles arranquen aquest cap de setmana amb força. Els carrers i places de la ciutat i els seus voltants vibraran al ritme de la música.

Són moltes les comissions falleres que aquest cap de setmana inauguren el seu calendari d´orquestres i discomòvils, així que si estàs pensant a eixir aquesta nit i no tens clar encara el pla et proposem algunes de les orquestres i discomòviles que no has de perdre’t aquest dissabte:

Orquestres dissabte 7 de març

Les Orquestres arranquen la seua gira fallera i ho fan de la millor manera. La Orquesta La Pato, estará dissabte en la Falla Calvo Acacio.

La Orquesta Montecarlo la trobaràs en la Falla Pio XI- Fontanares a partir de les 23.00 hores.

Syberia estarà tocant en la falla Jesús San Francisco de Borja, la Orquesta Scream en la Falla La Nova- d´Orriols; la Tribu sonarà amb força en la falla Primat Reig- Vinarós; i si prefereixes a la Orquesta Euforia, la trobaràs a la falla El Cudol.

Els fans de l´ Orquesta Vértigo gaudiràn del seu repertori en la Falla Luis Lamarca Velázquez.

El remember protagonista aquest cap de setmana

sonido de valencia Fallas 2020

La música dels 90, també serà protagonista el primer dissabte de març. La Ciutat de les Arts i les Ciències acull el festival de tardeo Sonido de València on punxaran alguns dels millors deejays de l‘època dels 90´s.

A més són moltes les comissions falleres que vibraran al ritme del danse i remember aquest dissabte 7 de març.

La falla Mestro Bellver- Mariano Ribera comptarà amb Vicente Buitrón en un festival de rememeber.

José Coll estarà present en la Falla Rubén Vela Dr. Waksman en el seu tan aclamat Remember de falles anual ; i si prefereixes moure’t amb els ritmes més actuals, no has de perdre’t la festa Takeover The Basement en la Falla Castelló Segorbe.