Represa la cerca de Francisco SanFélix desaparegut en Xátiva en Nochebuena. Des de primera hora del matí el dispositiu ha continuat la batuda per a localitzar-lo. El dispositiu de Policia Nacional, Guàrdia Civil, agents locals, bombers, voluntaris i familiars se citava avui les vuit del matí en el seu habitatge en el Raval per a continuar cercant a Francisco.

L’home pateix Alzheimer i té 75 anys, va ser vist per última vegada la vesprada del 24 quan va eixir a realitzar unes compres, i mai va tornar a casa. Els bombers en un missatge de Twitter sol·liciten la col·laboració ciutadana per a poder donar amb el seu parador, demanen que qualsevol persona que puga tenir informació sobre on podria trobar-se l’home es pose en contacte amb Emergències telefonant al 112.

El dispositiu de cerca ha pentinat diverses zones en les quals podria trobar-se i ha descartat les pistes sobre les quals treballaven. Aquestes són, el supermercat del carrer Vicente Boix de Xàtiva, lloc conegut per l’home on els gossos no han trobat cap rastre, també queda descartat el cementeri municipal en el qual es va albirar un matalàs en el qual podria haver passat la nit.

Els efectius asseguren que no cessarà la cerca fins que ho troben, dispositiu al qual se sumen cada vegada més voluntaris, vigilància aèria amb drons i helicòpters, alhora que s’amplia el radi de la investigació.