L’empresa distribuïdora J. García Carrión ha comunicat a Mercadona que procedeixi a retirar dels seus supermercats el lot L-D068DÓNA amb caducitat 03/09/2018 del seu producte Beguda Fresa Plàtan Soia Hisendat, minibrick Pack 3 x 330 ml. Segons informen conté traces de proteïna de llet de vaca. Les Autoritats Sanitàries de la Comunitat Valenciana han coordinat la retirada.

El producte és totalment segur per a aquelles persones que no tenen al·lèrgia a la proteïna de llet de vaca. Però des de la companyia J. García Carrión i Mercadona es posen a la disposició dels clients que disposin del lot citat d’aquest producte, perquè puguin retornar-ho i se’ls reintegri l’import del mateix en qualsevol establiment de la cadena. Des de J. García Carrión porten des de 1890 garantint la qualitat i la seguretat alimentària dels seus productes, mitjançant un comunicat demanen disculpes per les molèsties que hagin pogut ocasionar.

Davant qualsevol dubte o pregunta, els clients poden cridar al telèfon gratuït d’atenció al client de J. García Carrión (96 875 81 75) o al de Mercadona (900 500 103). De la mateixa manera, la informació estarà disponible a les webs d’ambdues companyies.