Las vías ferroviarias de Joaquín Sorolla pasarán a ser subterráneas para dar lugar a un nuevo bulevar
Dos trenes esperan en la estación Joaquín Sorolla de Valencia. /

Anar a Madrid amb tren és cada vegada més senzill si es viatja des de València. Després de la recent arribada d’Avlo i el pròxim aterratge d’OUIGO previst per al 7 d’octubreRenfe ha anunciat un nou servei AVE.

El pròxim dimarts 13 de setembre les estacions de València-Joaquín Sorolla i Madrid Porta d’Atocha estaran més connectades. Renfe habilitarà un AVE que operarà de dilluns a dijous, excepte l’1 de novembre, amb eixida des de València a les 13.00 hores i arribada a Madrid a les 14.40 hores.

Amb això, la compañía augmentarà l’oferta en 1.300 places quatre dies a la setmana. En total, la companyia ofereix 30 trens d’alta velocitat als viatgers que es desplacen durant aquests dies en tots dos sentits: 15 trens d’anada i 15 de tornada diàriament entre totes dues ciutats.

Renfe reforça així el servei en aquelles relacions i horaris en els quals s’estableix una major demanda. L’increment de viatgers als trens d’Alta Velocitat que uneixen València amb Madrid s’ha produït progressivament. Els dilluns, dijous, divendres i diumenge són els dies de major demanda. Això posa de manifest la conjunció dels trànsits per motius professional i oci vacacional de cap de setmana.