Renfe anuncia a qué hora salen a la venta los billetes del nuevo AVE low cost
Interior de un vagón de clase turista de AVLO.

Els bitllets del nou servei d’alta velocitat low cost entre València i Madrid ixen hui a la venda. Renfe iniciarà la comercialització dels bitllets Avlo a partir de les 20.00 hores. A més, ho farà amb preus des de 7 euros per trajecte i una tarifa bàsica de 5 euros per a menors de 14 anys.

El servei comercial d’Avlo entre Madrid i València s’inaugurarà el pròxim 21 de febrer. Com ja es va anunciar, comptarà amb sis circulacions diàries, tres per sentit, entre totes dues ciutats, la qual cosa suposa una oferta de 2.200 places al dia. Quatre dels sis trens Avlo (dos per sentit), tindran parades en les estacions de Conca i Requena-Utiel.

El primer tren eixirà de l’estació de Madrid-Porta d’Atocha a les 6.30 hores. Aquest arribarà a València-Joaquín Sorolla a les 8.23 hores. En sentit invers, el primer servei eixirà des de l’estació valenciana a les 9.28 hores. Aquest tren arribarà a Madrid a les 11.20 hores.

PREUS I SERVEIS AMB COST ADDICIONAL

La comercialització d’aquest nou servei serà en una única classe i partirà des dels 7 euros. Sobre el preu base, el client podrà afegir serveis addicionals com a selecció de plaça; canvis o anul·lacions; i equipatge addicional. El preu base inclourà de manera gratuïta una maleta de cabina i una bossa de mà.

Els menors de 14 anys tindran una tarifa bàsica de 5 euros, sempre que vaja acompanyat de l’emissió d’un bitllet d’adult (amb un màxim de dos bitllets de xiquet per adult). Per a famílies nombroses també hi ha previstos descomptes: del 20% en categoria general i del 50% per a categoria especial.

Tots els bitllets d’Avlo són nominatius. Per a adquirir-los és necessari el registre en www.avlorenfe.com o en www.renfe.com i introduir les dades personals sol·licitades. El nom del passatger apareixerà en el bitllet i Renfe podrà sol·licitar als clients la seua identificació mitjançant un document oficial vigent amb fotografia.