sonido de valencia Fallas 2020

La Federació d’Oci i Turisme (FOTUR) presenta la segona edició de ‘So de València Falles 2020’, un gran festival remember que se celebrarà el 7 de març a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Després de l’èxit de l’any passat, els creadors de ‘90s Homenatge a la Ruta’ duen a terme aquest festival per a cobrir una oferta que s’havia perdut a la ciutat de València, la dels grans esdeveniments musicals en Falles que tant d’èxit van tindre amb els recordats ‘Concerts de Falles’ durant molts anys. El festival compta amb la col·laboració i suport de FOTUR & ProDj, l´Ajuntament de Valéncia, Visit València i Turisme Comunitat Valenciana.

L’alineació de dj’s valencians en aquesta ocasió serà de primer nivell, amb Arturo Roger (A.C.T.V.), Caco (Distrito 10, Coqui Selection (Woody/The Face), Javi & Rafa “Los Gemelos” (Puzzle), Jose Conca (Chocolate), Kike Jaen (NOD/Puzzle), Raúl Platero (MDT Radio), Edu Veneno (Espiral/Spektra FM), Dj Soto (Pirámide), Head Hornys (Contraseña Records), Luis Bonías (Spook / Barraca), Jorge Peñalva (Rockola Xativa), Vicente Ferrer (Banana’s Maxi Disco), Víctor Pérez (Topic/The Face), y la actuación de Jerry Daley. Ejercerá de maestro de ceremonias Mr.Bartual (Bikini Club).

Una ocasió única en un marc impressionant de gaudir del tardeo 

sonido de valencia

Els organitzadors del festival han previst un extens servei de restauració en la zona per als assistents, en un festival que arrancarà a les 17 hores del 7 de març i s’allargarà fins a les 3 de la matinada, amb els millors dj’s que van fer ballar a milions de persones en les dècada daurada de la música a València.

Les entrades ja es troben a la venda www.enterticket.es, amb el regal d’un CD als 1000 primers que les adquirisquen gentilesa de Contrasenya Rècords.

Més informació sobre el festival en www.sonidovalencia.net