El VII Congrés Internacional d’Investigació i Innovació en Malalties Neurodegeneratives ha arrancat hui a València amb la participació de la reina Sofia en la seua inauguració celebrada aquest matí en el Museu de les Ciències Príncep Felip coincidint amb la setmana del Dia Mundial de l’Alzheimer (21 de setembre).

La reina, acompanyada del president de la Generalitat, Ximo Puig, el Ministre de Ciències, Pedro Duque, i l’alcalde de València, Joan Ribó, ha assistit a este certamen en el que durant quatre dies assistirà més d’un centenar d’experts de tot el món per a debatre sobre la investigació i últims avanços en els tractaments de malalties com l’Alzheimer o Parkinson, a més de moltes altres de caràcter neurodegeneratiu.

La reina Sofía, acompañada por Ximo Puig, Pedro Duque y Joan Ribó, entre otros, a su llegada al Museo de las Ciencias. EFE/Kai Försterling

El congrés, promogut per la Fundació Reina Sofia i la Fundació Centre d’Investigació en Malalties Neurodegeneratives, té l’objectiu de conscienciar i promoure la investigació d’aquestes malalties i avançar així en l’origen d’elles.