Predicció divendres

Després d’un dia buidat, el divendres es presenta ennuvolat. Els intervals nuvolosos seran una constant en tot el territori encara que els núvols seran més abundants en la meitat nord. En les comarques de l’interior de la Comunitat no es descarten precipitacions, açò sí, de caràcter de feble i dispers. Res a veure amb les pluges dels últims dies.
Les temperatures màximes seran les que es registren a Oriola i Elx amb 28 graus i mínimes de 15. Morella aconseguirà els 22 graus de màxima.
A la vesprada, temps sense canvis ja que els cels es mantindran ennuvolats i les temperatures, descendiran alguns graus però els canvis ja no són significatius.

Predicció dissabte
Més núvols per al dissabte. Intervals nuvolosos en la meitat nord també però sense descartar que s’estenguen cap al sud de la Comunitat. El termòmetre patirà pocs canvis. Ja que les temperatures màximes tornaran a rondar els 28 graus de màxima en la província d’Alacant i els 22 graus en la província de Castelló, sobretot en el nord. A València el mercuri pujarà fins als 25 graus i baixarà a la nit fins als 15 graus.

Predicció diumenge
El diumenge es tancarà una setmana en la qual els núvols han sigut les protagonistes ja que els cels seguiran estant ennuvolats. No es descarta tampoc la possibilitat de pluges disperses en quasi tot el territori i les temperatures, sense canvis. Les màximes passaran dels 20 graus sobretot en la costa i a la nit baixaran fins als 15 graus.

L’estiu més fred i plujós
El pròxim estiu començarà el 21 de juny i pot ser que siga fred i plujós i no registrarà temperatures tan extremes com les de l’any passat. Per tant, juliol i agost podria ser menys calorós segons algunes prediccions meteorològiques.