estaciones
Imagen de archivo de Metrovalencia.

L’horari nocturn torna al transport públic de València per a facilitar la mobilitat dels seus usuaris durant les dates nadalenques. Tant els autobusos de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) com Metrovalencia reforçaran els seus dispositius per a oferir aquest servei especial.

En primer lloc, la línia d’autobusos preveu reforçar la seua xarxa nocturna en les dates clau de Nadal: 24 i 31 de desembre i el 5 de gener. Durant aquests dies, l’EMT duplicarà els seus serveis de les línies N1, N2, N3, N4, N5, N6, N7, N8, N9, N10, 89 i 90. D’aquesta forma, la freqüència de pas dels autobusos s’incrementarà per a oferir un millor servei als clients.

A més, els dies 24 i 31 de desembre les línies diürnes es prolongaran de forma progressiva fins a les 21.00 i les 22.30 hores. Tots els horaris de l’Empresa Municipal de Transports es poden consultar en el seu pàgina web oficial.

Així mateix, l’entitat reforçarà la línia 62 per a facilitar els desplaçaments a Expojove. Aquesta línia facilitarà a l’accés a Fira València entre el 26 de desembre i el 4 de gener. EMT també serà protagonista en aquesta fira amb el seu “estand” on podran realitzar-se diferents activitats per a tota la família.

METROVALENCIA ÀMPLIA ELS SEUS VIATGES FINS A LES 2.30H 

En segon lloc, Metrovalencia també ha implementat els seus horaris nocturns amb l’arribada del Nadal. L’entitat ampliarà els viatges dels metres i tramvies fins a les 2.30 de la matinada.

Els dies triats per a aquest horari nocturn són els passats 10, 11, 17 i 18 de desembre i el pròxim 5 de gener. A més, comptaran amb el seu servei ordinari laborable en les dates nadalenques. Aquestes dates són el 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre del present any, i el 3, 4, 5 i 7 de gener de 2022.

Circularan serveis especials en el metre cap a Bétera, Llíria i Picassent. També comptaran amb aquests serveis especials els metres en direcció a Aeroport; Alboraia-Peris Aragó; Rafelbunyol; Riba-roja de Túria; Torrent Avinguda; Marítim-Serrería; Paterna i Seminari. En el cas del tramvia, les destinacions seran Doctor Lluch, Vicente Andrés Estellés, Tosal del Rei, Marítim-Serradora, Marina Reial Joan Carles I i Mas del Rosari.

Per a més informació sobre aquests serveis, Metrovalencia ofereix el seu número d’Atenció al Client (900 461 046). A més, també està disponible en la pàgina web i xarxes socials de Metrovalencia.

D’altra banda, l’entitat ha informat que a partir del mes de febrer de 2022 es tornarà a prestar el servei ordinari nocturn. Aquest servei es coneixerà com ‘A la lluna de Metrovalencia’. No obstant això, es durà a terme sempre que la situació sanitària ho permeta.