Una xarxa social nova impulsa la comunicació i convivència entre veïns

L'aplicació permet conèixer millor a la gent del barri, preguntar dubtes, oferir ocupacions o criticar el fem dels carrers.

(EFE).- L’aplicació social Nextdoor s’ha llançat a Espanya amb l’objectiu de facilitar la comunicació entre els veïns i reforçar les connexions del món real que condueixen a interaccions, experiències i comunitats entre els veïnats.

L’aplicació permet fer preguntes per a conèixer els millors serveis del barri, demanar favors o oferir ofertes d’ocupació com a cangurs o classes de suport per a xiquets. A més, els veïns poden publicar queixes per sorolls, carrers bruts o problemes de la zona que s’haurien de solucionar.

Després del seu llançament en EE. UU. en 2011, Nextdoor va començar la seua expansió europea en 2016 i en l’actualitat compta amb més de 200.000 veïnats a EUA, Regne Unit, França, Països Baixos, Alemanya i Itàlia.

A Espanya també s’està demostrant un fort interès inicial, ja que ja té registrats més de 20.000 membres i 250 nous barris durant la fase de prova. “A Europa ens sentim molt bé amb l’acolliment de la xarxa social, som la plataforma de veïns que creix més ràpid i sabem que Espanya va a ser un salt quantitatiu”, ha comentat Nirav Tolia, cofundador i CEO de Nextdoor.

El despido por subir contenido inapropiado a las redes sociales está justificado