Arranquen les rebaixes d’hivern amb descomptes de fins al 50%

Les rebaixes deixaran un increment de contractacions a la Comunitat Valenciana amb la selecció de 20.600 empleats per a aquest període.

49
rebajas

Com és habitual cada any, els comerços inicien hui la temporada de rebaixes després del tradicional Dia de Reis amb descomptes de fins al 50% en El Corte Inglés o el 30% en tendes del grup Inditex i que s’estendran fins a finals de febrer.

A pesar que l’arrencada oficial és en la jornada del 7 de gener, alguns comerços pertanyents al grup Cortefiel, Mango i H&M ja van iniciar el seu període de rebaixes el passat 2 de gener cara a la rematada final de regals de Nadal.

Les rebaixes també han arribat a la xarxa, trobant descomptes de fins al 50% en les tendes on-line de diferents marques. Amazon, per la seua banda, oferta fins al 28 de febrer més d’1,7 milions d’articles de descompte del 50% en moda i roba esportiva. També realitzarà promocions en una selecció d’articles de categories com a electrònica, joguets o bellesa, entre unes altres.

Pel que fa al xicotet comerç, han iniciat també les rebaixes entre el 30 i el 50%. No obstant açò, la Confederación Española de Comercio (CEC) continua defensant un període de descomptes definit per a beneficiar a les pimes espanyoles encara que des de la desregularització comercial en 2012 açò queda a la lliure elecció de les grans signatures.

Descens de preus, augment d’ocupació

L’increment de la compra per Internet, és un dels factors que afavoriran la contractació de més de 150.000 empleats. Açò suposa un increment del 14% pel que fa a l’any passat i és que només a la Comunitat Valenciana es realitzaran 20.600 contractacions per al període de rebaixes.

Els sectors que veuran el seu creixement de contractació seran els pertanyents al comerç, logística i transport. Destaquen mossos de magatzem, empaquetadores, atenció al client, carretilleros o transportistes. No obstant açò, aquest tipus d’ocupació serà de curt abast, finalitzant la majoria de contractes al març.