Durant els primers dies de la campanya de rebaixes, les tendes d’ANGED han presentat grans descomptes del 30%, 50% i fins al 70% en roba d’hivern, abrics, calçat, infantil i roba interior.

L’arribada del fred ha provocat una gran estirada del tèxtil, millorant l’afluència i beneficiant als productes d’alimentació, i especialment a la llar, el tradicional estel de la segona part del període.

En productes, com a electrònica, electrodomèstics (sobretot calefacció), roba de llar, equipament o entreteniment també hi ha uns descomptes molt importants que són aprofitats pels clients.

Per a Joaquín Cerveró, portaveu d’ANGED a la Comunitat Valenciana, “el comerç valencià s’ha convertit en un dels sectors que més està contribuint a la recuperació econòmica d’Alacant, Castelló i València. Les dades de vendes de les campanyes de Nadal i Rebaixes ja s’acosten als dels anys anteriors a la crisi, en gran manera per la gran acceptació que han tingut les obertures de festius”.

En aquests primers deu dies de rebaixes, les vendes superen en més d’un 4% a les de 2017, una dada sens dubte excel·lent. El diumenge 7 de gener les nostres tendes van rebre a quasi 1 milió de persones, i en aquestes dues primeres setmanes les visites als nostres centres aconseguiran els 4 milions, una xifra semblant a la de 2007.