Les rebaixes de 2018 recuperen les xifres de clients de 2017

Els primers dies de les “tradicionals rebaixes de gener” es tanquen amb un gran èxit comercial, superant les vendes en més d'un 4%.

Durant els primers dies de la campanya de rebaixes, les tendes d’ANGED han presentat grans descomptes del 30%, 50% i fins al 70% en roba d’hivern, abrics, calçat, infantil i roba interior.

L’arribada del fred ha provocat una gran estirada del tèxtil, millorant l’afluència i beneficiant als productes d’alimentació, i especialment a la llar, el tradicional estel de la segona part del període.

En productes, com a electrònica, electrodomèstics (sobretot calefacció), roba de llar, equipament o entreteniment també hi ha uns descomptes molt importants que són aprofitats pels clients.

Per a Joaquín Cerveró, portaveu d’ANGED a la Comunitat Valenciana, “el comerç valencià s’ha convertit en un dels sectors que més està contribuint a la recuperació econòmica d’Alacant, Castelló i València. Les dades de vendes de les campanyes de Nadal i Rebaixes ja s’acosten als dels anys anteriors a la crisi, en gran manera per la gran acceptació que han tingut les obertures de festius”.

En aquests primers deu dies de rebaixes, les vendes superen en més d’un 4% a les de 2017, una dada sens dubte excel·lent. El diumenge 7 de gener les nostres tendes van rebre a quasi 1 milió de persones, i en aquestes dues primeres setmanes les visites als nostres centres aconseguiran els 4 milions, una xifra semblant a la de 2007.