Durant el període de rebaixes que ara comença la Comunitat Valenciana concentrarà més de 14.000 contractes, la qual cosa suposa un 2% més que en 2019. Aquestes dades posicionen a la nostra autonomia com la quarta en el rànquing nacional que lidera Catalunya, segons les dades fetes públiques per Adecco.

Segons aquesta empresa de treball temporal a nivell nacional es preveu un increment en les contractacions durant el període de rebaixes d’un 5,6% respecte a la mateixa campanya de l’any anterior, la qual cosa es tradueix en quasi 125.000 contractes en tota Espanya.

En termes de creixement, la Comunitat Valenciana a penes variarà les previsions de 2019 amb un augment del 2%. La Comunitat de Madrid i Castella-la Manxa es posicionen com les comunitats autònomes que més incrementaran la contractació (12% i 11,7%, respectivament).

Ja dins del nostre territori València és la província que més es beneficiarà d’aquesta campanya a la Comunitat Valenciana, concentrant un total de 9.820 ocupacions, posicionant-se també com la quarta província amb més ocupació a nivell nacional. Sobre les previsions de creixement, la província de València manté la mitjana de la seua pròpia comunitat (2%).

L’efecte contrari el pateix Castelló que, malgrat concentrar el menor nombre de contractes en l’autonomia (1.806), enguany es converteix en la província valenciana que més incrementarà les seues contractacions (5%). Aquest enlairament de l’ocupació associada a la campanya de rebaixes es deu en bona mesura a la forta demanda de perfils vinculats amb el comerç online a la província. Finalment, a Alacant s’estimen 2.386 contractes, un 1% més que en les rebaixes de gener de 2019.

Sectors i perfils més buscats en estes rebaixes

Els sectors més beneficiats durant aquesta època són: el de gran consum i tot el relacionat amb el sector comercial, el retail,la distribució i la logística, especialment.

Entre els perfils més demandats per a la campanya de rebaixes es troben personal per al comerç, la perfumeria, botiga de joguets, cosmètica, electrònica, distribució i retail,logística i transport. Se cercaran sobretot comercials i dependents amb experiència.