Un cambio en la borrasca obliga a reactivar el aviso amarillo por tormentas
Tormenta nocturna en Oropesa del Mar (Castellón). / TOMÁS ROCHA (TWITTER)

L’episodi de pluges que aquesta setmana assota la Comunitat Valenciana encara no ha acabat. Les precipitacions donaran avui una treva encara que tornaran amb força el dijous en forma de tempestes.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha anunciat que demà reactivarà l’alerta groga. Serà l’interior nord de Castelló la que es trobarà baix risc per fortes tempestes a partir del migdia.

El dia començarà amb cel poc nuvolós i intervals de núvols alts en la meitat meridional encara que augmentarà a intervals nuvolosos a la vesprada. A partir de llavors seran probables ruixats ocasionals i amb tempestes a l’interior. A més, no es descarten precipitacions en la resta del territori de manera més feble i dispersa.

Situació similar es viurà a la província de València. El dijous començarà amb cel poc nuvolós, amb intervals de núvols alts en la meitat meridional que augmentaran a intervals nuvolosos a la vesprada. En la segona meitat del dia no es descarten ruixats febles i dispersos a l’interior nord.

A partir del divendres, la borrasca atlàntica derivada de l’huracà Danielle perdrà força. El cap de setmana començarà amb cel poc nuvolós o buidat augmentant a intervals de nuvolositat d’evolució diürna la segona meitat del dia. A la vesprada seran probables noves precipitacions encara que en forma de ruixats ocasionals, principalment a l’interior.