El president del Govern Mariano Rajoy, ha defensat la seua obligació de seguir al capdavant de l’Executiu. Aquesta ha sigut la seua resposta a la petició de dimissió del diputat valencià de Compromís, Joan Baldoví qui ha enumerat una sèrie de raons per les quals Rajoy hauria de deixar el seu càrrec.

“En absolut pinso açò”, ha contestat el cap de l’Executiu, qui davant els arguments del parlamentari valencià, ha subratllat: “Ho lamente molt, però no m’ha convençut la seua intervenció”.

Rajoy ha recalcat que, en contra de la petició de Baldoví, la seua obligació és governar i treballar per a consolidar a Espanya la recuperació econòmica, el creixement i la creació d’ocupació.

I ha donat tres raons per les quals creu que ha de governar: el PP és el partit amb més escons, fa només set mesos que va aconseguir la confiança del Congrés i la setmana passada no va prosperar una moció de censura presentada contra ell.

“Vostè té 4 diputats i jo 137. L’única cosa que li demane – ha continuat Rajoy- és que, ja que no té l’obligació de governar, almenys els use amb una miqueta més de nivell polític i intel·ligència”, ha sol·licitat a Baldoví.

Rajoy ha lamentat que el representant de Compromís estiga obstinat que dimitisca i li ha recordat que quan Units Podem va plantejar la seua moció de censura, “li va pegar una brega”.