deporte en casa

L´Ajuntament de Rafelbunyol, a través de la regidoria d’esports ha posat en marxa el programa #*Rafelbunyolnopara

Una campanya en la qual s’han involucrat els diferents centres esportius de la localitat perquè els veïns i veïnes de la localitat de l´Horta Nord continuen en forma i realitzen exercici diàriament durant la quarantena.

El regidor d’esports de Rafelbunyol, Tono Ros,  a través del compte oficial de Twitter, ha convidat a tots els veïns de la localitat a participar en les activitats.

Pilates, Ioga, entrenament funcional, xarrades, recomanació de pel·lícules esportives… són algunes de les disciplines incloses en l’agenda esportiva.

Activitats que setmana a setmana es podran gaudir a través de la pàgina de Facebook #*RafelbunyolNoPara o xarxes socials.

L’Ajuntament busca garantir la seguretat dels habitants del municipi

Aquesta és una de les iniciatives dutes a terme per l’Ajuntament d’aquest municipi liderat pel seu alcalde, Fran López ,que busquen garantir la seguretat de tots els habitants del municipi, així com assegurar els serveis i subministraments bàsics.

Unes altres de les mesures que s’estan posant en marxa, a través de l’Ajuntament, són el servei telefònic d’atenció al públic o, fins i tot, la felicitació de l’aniversari per les forces de seguretat.

Així com, les ajudes econòmiques per a famílies vulnerables, l’atenció psicològica, les tasques de neteja i desinfecció dels carrers i els serveis públics, o l’atenció a les persones majors.

Tot això,  per a aconseguir que cap habitant de la localitat es quede arrere en aquesta crisi del COVID-19 que està afectant a tothom.