Rafa Nadal, Sergi Bruguera i David Ferrer visiten als nens de l’Hospital Clínic

Este jueves sorteo del orden de los partidos

Els xiquetes ingressats a l’Hospital Clínic de València han rebut una sorpresa, la visita dels tennistes Rafa Nadal, Sergi Bruguera i David Ferrer, els esportistes han recorregut la sala de pediatria del centre hospitalari amb motiu dels partits de la Copa Davis que se celebraran aquest cap de setmana a la plaça de Toros.

El compte enrere per a aquest assalt de la Davis entre espanyols i alemanys seguirà aquest dijous amb el sorteig de l’ordre dels partits, que tindrà lloc a l’Ajuntament de València i al que també assistirà el president de la Diputació. I el divendres arribarà el moment de la competició, que arrencarà en la pista de la plaça de toros a les 11.30 hores. La jornada inaugural comptarà amb dos partits d’individuals i el dissabte es disputarà la trobada de dobles. Si fos necessari, l’eliminatòria es resoldria el diumenge. La Plaça de Toros de València és una construcció neoclàssica del segle XIX, obra de l’arquitecte Sebastián Monleón. Està inspirada en l’arquitectura civil romana i en el seu interior es troba el Museu Taurí, un dels més visitats de la ciutat.

En l’exterior del recinte taurí, la Diputació de València comptarà amb un stand durant els dies de competició, de divendres a diumenge, en el qual s’oferirà informació dels serveis que presta la corporació, així com de l’oferta turística de les comarques valencianes, coordinada a través del Patronat Provincial de Turisme, i de l’exposició ‘Memòria de la Modernitat’, el projecte cultural més ambiciós en els 200 anys d’història de la institució, que recull una selecció d’un centenar d’obres d’artistes com Sorolla, Pinazo, Benlliure o Equip Crònica, entre uns altres, i que actualment exhibeix a Gandia l’important patrimoni artístic de la Diputació.