Rafa Nadal da positivo en Covid días después de estar con el rey emérito
Rafa Nadal da positivo en Covid días después de cenar con el rey emérito.

El tennista Rafa Nadal ha donat positiu en coronavirus. El contagi s’ha produït al seu retorn a casa després de jugar a Abu Dhabi un torneig que va suposar la seua reaparició després de mesos de recuperació per una lesió.

L’esportista mallorquí ha sigut qui ha informat sobre el seu estat de salut a través de xarxes socials. “Hola a tots. Volia anunciar-vos que en el meu retorn a casa després de disputar el torneig d’Abu Dhabi, he donat positiu per COVID en la prova PCR que se m’ha realitzat en arribar a Espanya“.

Nadal ha explicat que tant a Kuwait com a Abu Dhabi va passar controls cada dos dies. Segons assenyala, totes les proves van resultar negatives fins ara. El tennista ha confessat estar passant “uns moments desagradables”.

Rafa Nadal ha explicat que actualment està confinat a casa i ja ha avisat a tots aquells amb els quals ha tingut contacte durant el seu viatge. Entre ells destaca el cas del rei emèrit amb qui va mantenir una trobada el divendres després del partit. Segons el diari El Mundo, Nadal i Juan Carles I van sopar junts pel que van estar sense mascareta. No obstant això, ara com ara es desconeix l’estat de salut de l’exmonarca.

EL FUTUR DE RAFA NADAL EN L’AIRE

Respecte a l’agenda del tennista, Nadal tenia previst assistir al torneig de Melburne el pròxim 3 de gener. El seu següent pas anava a ser l’Obert d’Austràlia (17 gener) encara que ara tot dependrà de la seua evolució.