Rafa Nadal arriba a València disposat a guanyar a la Plaça de Toros

Disputaràn del 6 al 8 d'abril els quarts de final de la Copa Davis front a Alemania

El tennista Rafa Nadal ha arribat aquest diumenge a València i avui dilluns està previst que comencin els entrenaments a la plaça de Toros on ja està preparada una espectacular pista de terra batuda on del 6 al 8 d’abril es disputaran els quarts de final de la Copa Davis enfront d’Alemanya. Els dos equips també entrenaran en la Federació de Tennis de la Comunitat.

El millor tennista espanyol de tota la història, Rafa Nadal, jugarà entre aquest divendres al diumenge l’eliminatòria de Copa Davis a la plaça de Toros de València. Sergi Bruguera ha fet públic ha convocat al tennista mallorquí que s’ha recuperat d’una lesió muscular. En la pista valenciana també podrem gaudir del joc de David Ferrer, Feliciano López, Roberto Bautista i Pablo Carreño.

La plaça de Toros està preparada per acollir a 10.000 persones per veure en directe l’eliminatòria més important del món del tennis. Com va dir el president de la Generalitat, XimoPuig “València pot ser una referència de l’esport”, també ha explicat que la Comunitat Valenciana “té una gran passió pel tennis”, ja que disposa de “una de les pedreres més grans de tennistes”, i compta amb més de 9.000 federats.