Els radars dels túnels de València comencen a multar

A pesar que els quatre radars estan instal·lats per a controlar un sentit de la calçada, en alguns casos podran vigilar els dos costats de la via

radares

Va ser el mes de novembre passat quan l’Ajuntament de València va instal·lar quatre caixes de radars fixos de control de velocitat en quatre túnels de la ciutat. No obstant això, és a partir d’este divendres quan aquests aparells han entrat en funcionament després d’acabar les proves de calibrat i transmissió d’imatges.

L’Avinguda del Cid, l’entrada a la ciutat per l’autopista del Saler, la ronda nord direcció a Benimaclet i l’entrada a València pel túnel de Pío XII són les ubicacions de les cabines fixes on des de hui es col·locaran dos dispositius que alternaran la seua posició, tal com publicava aquesta setmana el diari Les Províncies.

A pesar que els nous radars estan instal·lats per a controlar un sentit de la calçada, segons la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, en alguns casos els nous aparells podrien vigilar tots dos sentits de la via encara que no s’ha especificat en quins túnels succeiria això.

¿A qué velocidad comenzarán a multarnos los nuevos radares de Valencia?

Dos nuevos espacios gratuitos para aparcar en Valencia