La DGT desvela la ubicación de los radares en las carreteras valencianas

L’operació eixida cap a les tan esperades vacances ja ha començat. En aquests dies, la Direcció General de Trànsit (DGT) vigilarà amb lupa l’allau de cotxes amb tots els radars que hi ha instal·lats en les carreteres. Per això, aquells viatgers que tinguen al cap arribar en temps rècord a les platges hauran d’eliminar aqueixa idea si volen evitar una multa.

La DGT ha publicat un llistat amb els 50 radars que més sancions van imposar l’any passat, sense incloure Catalunya i País Basc ja que aquestes autonomies tenen transferides les competències en matèria de trànsit, per la qual cosa poden aplicar les seues pròpies restriccions.

El rànquing està encapçalat per un radar situat a la Comunitat Valenciana. Concretament, es troba en el quilòmetre 478 de l’aP-7 a l’altura de Sagunt i en direcció València, molt pròxim a una gasolinera. Segons les dades, de mitjana va posar quasi 166 sancions al dia per superar-se els 120 km/h de velocitat permesa.

No és la primera vegada que aquest sistema que detecta la velocitat situa a Sagunt en el primer lloc de la llista. En 2019 va tornar a encapçalar-se com el radar que mes multes posava. En canvi, l’any passat la província de Màlaga, concretament Marbella, va ser la que va superar a València.

ON ESTAN ELS RADARS QUE MÉS MULTEN A ESPANYA?

  1. Comunitat Valenciana (València): carretera A-7,km 478
  2. Navarra (Navarra): A-15, km 128
  3. Andalusia (Màlaga): A-7, km 246
  4. Andalusia (Màlaga): A-7, km 247
  5. Castella-la Manxa (Conca), A-3, km 157
  6. Castella i Lleó (Zamora), A-52, km 99
  7. Galícia (Pontevedra), A-55, km 9
  8. Balears (Balears), El-600, km 10
  9. Andalusia (Màlaga), DT.-20, km 10
  10. Andalusia (Huelva), H-31, km 80