racons valencia secrets
Racons Valencia secrets per descobrir

Si estàs pensant a visitar València, o si eres dels quals la recorre de dalt a baix cada cap de setmana, potser hi ha alguns racons que no coneixies i que no solen aparéixer en les guies turístiques i 7 Televalencia els descobreix.

El Jardí de las Hespérides

Aquest jardí amaga en el seu espai més de 50 varietats de cítrics i escultures inspirades en la mitologia grega que molts aprofiten per a descansar i relaxar-se, i fins i tot per a fer una passejada.

 

El Trinquet de Pelayo

Aquest recinte esportiu és un el més antics d’Europa, en ell encara es disputen partides de “pilota valenciana”, però a més compta amb un bonic restaurant en el qual degustar rics plats de la gastronomia valenciana.

 

Racons on gaudir del tardeo: la fàbrica de Gel

Aquesta nau situada en el Canyamelar, que albergava una antiga fàbrica de gel, amaga un màgic lloc on poder gaudir d’una copa, un vermut o de l’anomenat tardeo valencià. 

 

El carrer Moret

En el centre de València es troba l’anomenat “Carrer dels Colors”, una dels carrers favorits dels instagramers i influencers, en la qual aprofiten per a prendre’s les millors fotos al costat dels grafitis que decoren els seus murs i parets.

 

Portal de Valldigna

Situat en el Barri del Carmen “El Portal de la Valldigna” o “Porta de la Valldigna” és un portal de l’any 1400 que separava la ciutat cristiana de la moreria de València. És un portal sense porta, que pren el nom del Monestir de Santa María de la Valldigna.

 

Teatre La Estrella

Situat en el barri modernista del Cabanyal es troba aquest teatre de marionetes que compta amb 30 anys d’història. A l’interior d’aquesta casa es troba un món màgic en el qual xiquets i no tan xiquets gaudeixen de delicioses obres de teatre.

http://https://www.instagram.com/p/BvkKaryFy39/?utm_source=ig_web_copy_link

La Plaça del Negret

A esquena del carrer Cavallers, es troba aquesta plaça que amaga la Font del Negret, primera font pública d’aigua potable que va haver-hi a la ciutat. La Plaça del Negret s’ha convertit en el lloc preferit per valencians i turistes a l’hora de gaudir d’unes copes.

 

View this post on Instagram

Plaza del negrito. Valencia. #architecture #valencia

A post shared by Juan Domínguez Campos (@juandominguezcampos) on

 

Banys de l´ Almirant

Aquest edifici mudèjar situat, en el centre històric de València,al costat del Palau dels Almiralls d’Aragó, acull els anomenats Baños de l’Almirall uns banys similars als banys de vapor o hammam típicament característics de l’arquitectura islàmica, una joia dins de l’arquitectura.

View this post on Instagram

#bañosdelalmirante #banysdelalmirall #baños

A post shared by Luis del Rey Schnitzler (@luisdelreyschnitzler) on

Antic Magatzem de Dents

En aquest màgic lloc situat al Carrer Borrull, els xiquets coneixen el procés pel qual passen les seues dents, des que es posen sota el coixí fins que apareix en el seu lloc una moneda o un regal.