Ratxes de vent de fins a 41 quilòmetres per hora

La província de València es troba en un nivell alt quan risc d'incendis.

Última setmana de Nadal amb cels parcialment coberts i temperatures que ascendiran fins als 23 graus de màxima. Les ratxes de vent seran forts ja que aconseguiran els 35 quilòmetres per hora.

Per a l’endemà, el cel estarà buidat i el mercuri marcarà valors de 22 graus de màxima i 14 de mínima. El vent bufarà àdhuc més fort amb 41 quilòmetres per hora.

Per al mapa provincial, cels parcialment coberts i temperatures màximes de 23 graus que es registraran en ciutats com Sagunt i València i les mínimes més baixes seran de 6 graus a Ademús i Requena.

Per a la resta de la setmana, 22 graus de màxima per al dijous, uns valors que aniran descendint de cara per fi de setmana fins als 14 graus del diumenge. Les mínimes també aniran descendint fins als 4 graus. Cap la possibilitat d’algun ruixat sobretot el dia de Reyes i el vent aconseguirà els 31 quilòmetres per hora.

Quant al risc d’incendis, nivell màxim en la província de València pel que cal extremar les precaucions i si veiem foc cridar al 112 que és el nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat