Kontakte musicalitza ‘Els 12 treballs d’Hèrcules’

El grup presentarà el CD en la Va unir Musical el pròxim 15 de setembre amb motiu del centenari del descobriment d'aquest mosaic romà en Ca’ Porcar.

Hercules

La localitat de Llíria celebra enguany, el centenari del descobriment del mosaic ‘Els dotze treballs d’Hèrcules’ en la ‘Casa Porcar’ de la capital de la comarca de Camp de Túria, engrossint amb aquest fet, la llista de les ciutats amb més patrimoni arqueològic de la Comunitat Valenciana i amb les troballes més importants de civilitzacions com els íbers, romans o àrabs.
Un dels actes més destacats per a la commemoració d’aquesta efemèride, destaca l’estrena d’un concert poètic-musical basat, precisament en la troballa d’aquesta obra romana a càrrec de Kontakte Grup de Percussió i Jota Martínez, els qui han musicalitzat tots i cadascun dels treballs que Hèrcules va haver de realitzar.
Aquest espectacle s’estrenarà el pròxim dia 15 de setembre en el teatre de la Va unir Musical de Llíria i participaran, el propi quintet de percussió i destacats artistes del món de la música antiga com el compositor Jota Martínez, Mara Aranda i Eduard Navarro.