#QuieroCorredor

El Moviment #QuieroCorredor realitza parada a Màlaga per a reivindicar el Corredor Ferroviari Mediterrani. Una reclamació històrica que cerca la connexió d’Algesires-Màlaga-Almeria per la costa, enllaç amb l’aeroport de Màlaga i que oferisca temps de viatge competitius.

#QuieroCorredor és la iniciativa de la societat civil que naix amb l’objectiu de sol·licitar la culminació del Corredor Mediterrani, la infraestructura ferroviària per a persones i mercaderies que vertebrarà les comunitats de l’arc mediterrani i unirà el sud d’Andalusia amb Europa.

A Màlaga, institucions públiques, empresariat i col·lectius socials reclamen el Corredor Ferroviari Mediterrani per a resoldre les necessitats de mobilitat de persones i mercaderies i potenciar la inversió en la província, que lidera el creixement a Andalusia. El Moviment #QuieroCorredor arriba a la capital malaguenya per a visibilitzar aquestes reivindicacions, vitals per al progrés sostenible de la zona.

El Moviment #QuieroCorredor estarà aquest divendres 27 en la Plaça de la Constitució i el dissabte 28 d’abril en la Plaça de la Marina per a donar a conèixer a la ciutadania el projecte que vol ‘Completar l’Espanya radial amb una Espanya circular’, aconseguir que es viatge en la meitat de temps i Espanya vaja el doble de ràpid.