L’Auditori Vaig moldre de Vila es va omplir ahir de pares, mares, avis i altres familiars i amics que van acudir orgullosos a veure com els seus xicotets, que en realitat ja no són xicotets, arreplegaven el Premi a la Trajectòria Educativa. L’Ajuntament de Quart de Poblet, des de la regidoria d’Educació, ha retut homenatge un any més al millor alumnat de la localitat. Els Premis a la Trajectòria Educativa s’atorguen, no sols als millors expedients acadèmics, sinó també als qui destaquen pels seus valors, el seu gran esforç i dedicació, la seua capacitat per a superar durs obstacles, la seua companyonia i el seu compromís amb la comunitat educativa.

L’esdeveniment, celebrat per primera vegada en l’Auditori Vaig moldre de Vila a causa de la gran afluència de persones que acudeixen tots els anys, va ser molt emotiu. Ningú ha volgut perdre’s aquest dia marcat pels nervis, però sobretot per la il·lusió i els aplaudiments emocionats que han inundat un pati de butaques en el qual no quedaven ni un lloc lliure.

En l’acte han participat l’alcaldessa Cristina Mora, la regidora d’Educació, Consue Camp, la inspectora educativa de zona, Ana María Ramírez i membres de la direcció dels diferents centres educatius. Cristina Mora, qui ha viscut molts anys aquest acte com a regidora d’Educació i aquest és el primer any que ho fa com a alcaldessa, ha recordat les paraules de la pedagoga María Montessori qui deia que «l’educació no canvia el món, canvia a les persones que canviaran el món».

Per part seua, Consue Campos, ha destacat la importància d’uns premis que no sols arrepleguen els millors expedients sinó també, a les millors persones i el seu esforç.

37 ALUMNES PREMIATS A QUART DE POBLET

En total, són 37 els alumnes i alumnes de Primària, Secundària i FPB els qui el curs 22-23 van finalitzar la seua etapa educativa de manera brillant. Cada premiat i premiada ha rebut, a més de l’afecte, l’orgull i reconeixement públic, una dotació econòmica.

Irene Villa, Mario Poza, Nora López, Rodrigo Nieto, Ainhoa Gómez, Eric Covas, Gerard González, Ruth De la Guia, Manel Moreno, Carlos Gómez, David Gil , Enzo Hernando, Pau Montesinos, Alejandra Fita, Guillem Bondia, Sofía Ruiz, Aitana Flores, Alicia Mota, Sara Ortega,Gabriel Dorian, Joana Gila, María Lleó, Pau Mestre, Vera Martos, Joel Adorna, Rubén Fuentes, Sandra Corvera, Yaiza Lázaro, Valentina Vélez, Zulay Castiblanques, Adrián Herraiz, Amparo Mateu-Tormo, Lluïa Amo, Claudia Madero, Pablo Cuni, Thalia Rivas, Lucía Sánchez.

L’Ajuntament de Quart de Poblet posa a la disposició de l’alumnat i les seues famílies més de 100 activitats gratuïtes del Programa Quart a l’Escola, el Pla de Beques a l’Estudi, des d’Educació Infantil a la Universitat, incloent també els estudis de música i dansa i els de màster.