L’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Quart de Poblet, que dirigeix el regidor Bartolomé Nofuentes, ha obert expedient a quatre veïns del municipi per llançar enderrocs en zones no habilitades, als quals s’ha imposat una sanció de 150 euros.

Des de la prefectura de la policia local s’ha assenyalat que les zones més afectades per l’abandó d’enderrocs són els solars que es troben als afores del municipi, per la qual cosa s’augmentarà la vigilància incorporant noves càmeres, entre altres mesures.

Bartolomé Nofuentes ha assenyalat que “des de l’Ajuntament de Quart de Poblet posarem tots els mitjans per a aconseguir que el nostre municipi siga un espai net, en el qual tots i totes puguem conviure”.

Així mateix, també ha insistit en la necessitat de respectar els horaris i els espais indicats per a dipositar diferents tipus de residus, arreplegats en un cartell informatiu dirigit a la ciutadania. En aquest sentit, ha recordat que, a més dels 19 ecoparcs pertanyents a l’EMTRE, i als quals qualsevol veí i veïna poden acudir sense cost, el propi Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania el magatzem de la Brigada d’Obres i Serveis.

“Existeix una normativa que hem de complir per a poder assegurar la protecció del medi ambient i evitar que Quart es convertisca en un escombriaire”, ha conclòs el regidor.