À Punt començarà les emissions en proves el 25 d’abril

contenidos rescatados para las emisiones en pruebas

La nova televisió autonòmica ja està més prop de poder emetre en alta definició, el proper 25 d’abril començaran les emissions en proves, ho ha anunciat Empar Marco, en la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l’Espai Audiovisual dels Corts Valencianes. El contingut que es podrà veure de moment no serà la graella de À Punt, sinó continguts rescatats, productes de bona factura que serveixen per equilibrar les emissions. Empar Marco ha ressaltat que “des del primer dia hem dit que treballem amb el concepte de finestres i que les anem obrint a mesura que podem assumir-ho tant humanament com a tècnica. Ara provem la televisió perquè aviat podrem iniciar les emissions definitives”.

La directora general de À Punt ha explicat que al llarg dels últims mesos han fet una renovació tecnològica absoluta per emetre en alta definició, han canviat la capçalera i el sistema de multicontinuidad, per a això necessiten unes setmanes de proves emetent continguts. La programació en proves substituirà el cartró blau. Ara es pot escoltar la ràdio en directe, però mentre durin les proves ja no. “La programació consistirà en proves tècniques, amb tot el que això representa de possibilitats que l’emissió es talli o es vegi de manera irregular”.

Empar Marco ha destacat que “hem d’entrar a les cases dels ciutadans abans que comencen les emissions definitives, amb la graella que estem preparant per a l’estrena. Amb un fum de continguts nous, encomanats expressament per À Punt. Els continguts en què estan treballant centenars de professionals de l’audiovisual valencià que va fer les seves propostes”.