reunion

La seu del PSPV a València va a acollir  esta vesprada la reunió que van a realitzar l’executiva del PSPV, encapçalada pel seu Secretari General, Ximo Puig, i la permanent del PSOE, amb Pedro Sánchez al capdavant, trobada que va a tindre lloc després de la manifestacion del passat dissabte que reclamava la millora del finançament per a la Comunitat Valenciana.

A la reunió en Blanquerías assistirà la sotssecretària general, Adriana Llastra; el secretari d’organització, José Luis Ábalos, i el de Política Federal, Patxi López, al costat d’altres càrrecs del partit socialista.

L’assumpte principal que es va a tractar en la reunió de hui, que començarà a les cinc de la vesprada, serà el canvi de model de finançament de la Comunitat Valenciana, tal com va informar el partit en un comunicat. La trobada es va a produïr només l’endemà passat que milers de valencians ocuparen els carrers de la ciutat de València reclamant un tracte just en aquest sentit per part del Govern central que presideix Mariano Rajoy.

Un altre dels assumptes que les dues adreces socialistes tenen previst plantejar és el de la violència de gènere. A la Comunitat Valenciana s’han produït en els últims dies dos assassinats, el d’una xiqueta a Alzira i el d’una dona a Elda.