El Puente de las Flores se cierra al tráfico una semana
Un autobús circula por el Puente de las Flores de Valencia.

El Cicle Integral de l’aigua començarà el dilluns uns treballs que comportaran el tancament total del Pont de les Flors. Aquest es tallarà des dels seus tres accessos: Ciutadella, Navarro Reverter i l’accés des del sud per Jacinto Benavente i la Plaça d’Amèrica.

Les obres consisteixen en la connexió de les canonades arterials que uneixen la Ciutadella i Jacinto Benavente. Segons ha informat el Ajuntament de València en un comunicat, aquestes han hagut de ser substituïdes íntegrament.

El tancament total del Pont de les Flors durarà una setmana. Posteriorment, i durant tot el mes de juliol, les obres continuaran. No obstant això, se obriran els accessos des de Ciutadella i Navarro Reverter. Per contra, l’accés sud es mantindrà tancat fins a acabar les obres, previstes per a finals del mes de juliol.

Plaza de Manuel Sanchis Guarner

D’altra banda, les obres del Cicle Integral de l’Aigua en l’avinguda de Peris i Valero adreça a Ausiàs March inicien nova fase. A partir del dilluns, es deixaran dos carrils lliures a la circulació en la plaça de Manuel Sanchis Guarner en direcció cap al pas elevat de Giorgeta, així com l’estrenyiment de calçada a l’altura de Peris i Valero en sentit cap al carrer de les Filipines que es durà a terme, previsiblement, cap a la meitat de la setmana.

Cardenal Benlloch-Arts i Oficis

També a partir de dilluns, l’avinguda del Cardenal Benlloch mantindrà un únic carril lliure per al trànsit en direcció cap al carrer de Clariano, i a l’altura del carrer Arts i Oficis, també per obres. Aquests treballs tindran una duració prevista fins al 9 de juliol.

A més, fins al 30 de juliol estarà tancada la via de servei de l’avinguda del Doctor Peset Aleixandre. En concret és el tram dels carrers de Francesc Tàrrega i Pare Tena, en sentit cap a Primacial Reig. El desviament de l’EMT es farà pel carrer de l’Horticultor Bosch.