pueblos
Peñíscola

La Comunitat Valenciana es caracteritza per a gran varietat que es pot trobar en les seues diferents províncies. No és d’estranyar que siga una de les Comunitats Autònomes que més turistes atrau amb l’arribada de l’estiu. I és que no solament és la bellesa de les seues platges, és també l’essència que desprèn l’ambient mediterrani. Ací us vam mostrar els quatre pobles més bonics de la Comunitat Valenciana, encara que l’elecció ha sigut molt complicada!

 XÀBIA

pueblos
Cala Granadella

Xàbia no podia faltar en el nostre ránking. Atrau milers de turistes cada any i és la destinació preferida per molts espanyols per a estiuejar en les seues vacances. El més positiu que té Xàbia és que pots trobar tant platja com muntanya. A més la cala de Granadella és de les més importants i famoses a nivell nacional.

ALTEA 

pueblos
Calle emblemática de Altea

Altea està considerat un dels poble més bonics no solament de la Comunitat, que també, sinó d’Espanya. La seua essència es concentra en l’encant dels seus carrers minimalistes, on predominen els patis amb molta llum blanca i xicotets detalls blaus. A més que compta amb unes cales precioses.

PEÑÍSCOLA

Resultado de imagen de peñiscola
Castillo de Peñíscola

Peñíscola és un altre dels pobles costaners més valorats i amb una gran història per darrere. Conté el seu fort més característic i, a la nit, il·lumina tota Peníscola. El seu castell amaga una llegenda darrere. T’atreveixes a descobrir-ho?

MORAIRA

pueblos
Cala l’Andragó

Moraira és també una excel·lent opció per a descobrir durant este estiu. Un dels monuments que més caracteritza a aquest poble és el seu mític castell. Moraira desprèn l’encant i la bellesa d’unes platges i cales típiques del mar Mediterrani.