maestros

Els resultats de les semifinals disputades el passat dissabte al trinquet de Pelayo han deparat que la final del XI Trofeu Mestres d’Escala i Corda enfronte a la parella de Puchol II i Pere front al trio de Genovés II, Javi i Tomás II, en un duel que tindrà lloc el pròxim diumenge dia 24 a partir de les 11:30 hores.

Les dos formacions van aconseguir la classificació en una vesprada per a emmarcar. Van ser dos semifinals carregades de bon joc, qualitat i emoció per conèixer als guanyadors.

La primera partida va ser bona des del primer fins a l’últim quinze. Tal qual, la parella de Soro III i Félix no van poder fer res més. Es van buidar per complet, però davant van tindre un trio perfecte. L’afició s’ho va passar en gran. Es va igualar a 30, 40, 45 i 50. Al remat, el trio va guanyar per 60 a 50 davant una tancada ovació dels aficionats dirigida a tots els pilotaris.

El llistó es va quedar molt alt per a veure la segona semifinal. De fet, la segona semblava que anava per la via ràpida, quan el trio de Pere Roc II, Santi i Carlos es va posar amb un 20 per 40 a favor seu.

En eixe moment la parella va reaccionar i es va tornar a viure un nou recital de pilota. Puchol II i Pere van igualar a 45 i, tot seguit, es van posar per davant amb un 50 per 45. L’esforç de la parella havia sigut màxim i el trio continuava pressionant. Així es va arribar a iguals a 55. La moneda va caure a favor de la parella, i es va convertir en la segona finalista d’aquesta onzena edició del torneig.