El Projecte FER homenatja als seus mundialistes en 2017

Amb l'objectiu a llarg termini de consolidar aquesta cita, els esportistes FER van rebre el reconeixement al seu esforç i resultats de l'any passat.

fer

La Fundació Trinidad Alfonso ha realitzat en el matí d’avui un acte d’homenatge i reconeixement als components del Projecte FER, impulsat per la pròpia Fundació, que han participat en Campionats del Món al llarg de 2017.

Amb l’objectiu a llarg termini de consolidar aquesta cita, els esportistes FER van rebre el reconeixement al seu esforç i resultats de l’any passat. En un acte informal i abrigallats pels 6 esportistes Referents del projecte van ser homenatjats els nadadors David Levecq, Eva Coronat, Ariadana Edo i José Antonio Marí; els atletes Kim López, Héctor Cabrera i Iván Cano i els ciclistes Ricardo Tingues i Maurice Eckhard. A més, els van acompanyar els subcampions d’Europa de futbol per a cecs José Luis Giera, Sergio Alamar i Iván López Conca.

També va haver-hi un record a Carlos Balaguer i els germans Luján, Enrique i Pablo, bronze i or, respectivament, en el Campionat del Món absolut de Vés-la classe 420 celebrat recentment a Austràlia. Els tres van estar presents en l’acte a través d’un vídeo gravat poques hores després dels seus èxits.

L’esdeveniment va estar presentat per Laura Gómez i César Sempere. A més, la resta de Referents (David Casinos, Matías Tudela, Concha Montaner i Sugoi Uriarte) van exercir de padrins i van abrigallar i van lliurar els diplomes commemoratius als seus companys.

“Ens encantaria poder insitucionalizar aquest acte i celebrar-ho tots els anys. És una bona ecusa per a veure als esportistes i de celebrar amb ells els seus èxits. Per a nosaltres és important el seu compromís i creiem que és la nostra obligació agrair-los l’esforç que fan i reconèixer-los per açò”, va explicar Elena Teixidor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso.