El 86% de los brotes declarados en la Comunitat Valenciana ya están cerrados
Personal de Sanidad realizando una PCR desde el exterior del vehículo.

La pròrroga del tancament perimetral de la Comunitat Valenciana ja està en vigor. Avui s’ha publicat el Decret 18/2020 en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) en el qual es determina la mesura.

Segons indica, queda prorrogada la mesura de restricció d’entrada i eixida de persones del territori valencià. Aquesta estarà activa fins a les 23.59 hores del 9 de desembre. Només es podrà saltar per excepcions de treball, salut o cura de dependents, entre altres.

A més, el DOGV també ha publicat la continuació del confinament perimetral dels municipis d’Elda i Petrer. No obstant això, aquest finalitzarà el dia 4 de desembre.

La prórroga del cierre perimetral de la Comunitat Valenciana entra en vigor
Autonomies que romandran tancades en el pont de la Inmaculada.

8 AUTONOMIES TANCADES PEL PONT DE LA IMMACULADA

La Comunitat Valenciana no és l’única que ha anunciat el tancament perimetral per al pont de desembre. Castella-la Manxa, Catalunya, Múrcia, Astúries i Navarra ja havien decretat aquest tancament. A aquestes s’uneixen les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla.

La Comunitat de Madrid ha sigut l’última a sumar-se i tancarà les seues fronteres del divendres 4 al diumenge 13 de desembre. El Govern de Isabel Díaz Ayuso ha anunciat avui aquesta mesura que cerca frenar l’expansió del virus abans de Nadal. L’objectiu és que durant el període de festes puguen alçar-se les restriccions de moviment, una situació per a la qual es requereix ara la màxima contenció. Serà després del pont quan s’anuncien les mesures que donaran forma al Nadal més inusual del mil·lenni.