Proponen bautizar el Puente de las Flores como Puente de Rita Barberá

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de València i presidenta del PP de València ciutat, María José Catalá, ha confirmat que una de les propostes que inclourà el programa electoral del PP de cara a les eleccions municipals de maig del 2023 serà batejar el Pont de les Flors com a Pont de les Flors-Rita Barberá.

“Aquest pont un lloc simbòlic per a València que és terra de les flors i de la llum. És un pont que a la qual l’alcaldessa tenia un afecte especial. A més, representa el que era l’alcaldessa per a València: alegria, il·lusió i força“, ha assenyalat Catalá.

Aquesta iniciativa, anunciada a un dia del 6º aniversari de la seua defunció, anirà acompanyada amb el nomenament de Barberá com Alcaldessa Honoraria de València a títol pòstum. “Confiem que els valencians ens donen el seu suport en les pròximes eleccions i puguem dur a terme un gran projecte perquè València torne a ser una ciutat líder i a l’altura de la tercera capital d’Espanya. Rita Barberá ho va fer i va transformar la ciutat. És moment de tornar-ho a fer”.

Operaris de l’Ajuntament comencen a canviar els tests del Pont de les Flors.

El Pont de les Flors serà el lloc que proposarà el PP una vegada accedisca a l’alcaldia. Respecte a la infraestructura, la popular ha lamentat el càstig al pont després de més de dos mesos sense flors. Segons Catalá, l’Ajuntament “ha deixat que es marciren en un clar exemple de desídia”.

Ha sigut avui quan el pont ha recuperat els geranis i murcianes amb 14.200 exemplars. Segons va anunciar el consistori, les noves flors compondran un mapa cromàtic de colors blancs, rosa, roig i salmó. No obstant això, el procés tardarà al voltant de quatre jornades pel que caldrà esperar a veure’l finalitzat.