Un violento atraco en el centro de Valencia se salda con tres jóvenes detenidos
Varios agentes de la Policía Nacional patrullan por el centro de Valencia. / CPN

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 37 anys i origen espanyol a València per presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Aquest va ser sorprès propinant una pallissa a un home per a robar-li la cartera a l’eixida d’un centre d’oci.

Els fets van ocórrer en la matinada del diumenge a l’eixida d’un local del districte de Trànsits. Van ser uns agents de paisà que es trobaven realitzant labors de la seguretat ciutadana amb vehicle camuflat els qui ho van veure. Aquests van observar com un home, sense motiu aparent, va començar a colpejar fortament a un altre home.

Ràpidament els policies es van dirigir cap als homes. Un d’ells estava propinant-los nombroses puntades i punyades a l’altre. A més, aquest esgrimia una arma blanca a la mà. En un moment de l’agressió, la víctima va caure a terra bruscament, es va colpejar el cap i va quedar atordit. L’agressor va aprofitar l’ocasió per a sostraure-li la cartera i emprendre la fugida.

Després d’això, els policies es van identificar amb la placa emblema i carnet professional, donant-li l’alt al sospitós. L’agressor va llançar la cartera al sòl, mentre amenaçava amb una arma blanca als agents i cridava “no pense tornar a presó, m’emporte per davant a qui faça falta”.

Després de comminar-li en diverses ocasions que tirara la navalla, els agents li van interceptar i van detenir. La víctima que presentava una ferida contusa en la part posterior del cap i una altra en l’ull esquerre, va ser traslladada a un centre sanitari per a ser assistit. L’arrestat, al qual li consten nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.