Programa de Cinema a les platges durant tot l’estiu

Les pel·lícules es projecten a l'aire lliure en una pantalla de 90 metres quadrats sobre la sorra de la platja

cinema a les platjes
Aquest estiu el cinema d’estiu arribarà a La Pobla de Farnals, Gandia, Canet d’en Berenguer, Alboraia, Sueca, El Perelló, Puçol, Daimús, Piles, Tavernes de la Valldigna, València, Mareny de Barraquetes, Cullera, Bellreguard, Xeraco, Oliva, El Puig de Santa Maria i Sagunt. La cartellera de “Cinema als platges” inclou la projecció de “Gru 3. El meu vilà favorit”, “Capità calçotets: el seu primer peliculón”, “Bebè Jefazo”, “Canta!”, “La vida de Carbassó”, “La ciutat dels estels: La, La, Land”, “Batman: La Llego pel·lícula”, “Trolls”, “Cigonyes” i “Kubo i les dues cordes màgiques”.

Es tracta d’una iniciativa gratuïta i per a tots els públics. Les pel·lícules es projecten a l’aire lliure en una pantalla de 90 metres quadrats sobre la sorra de la platja. Els espectadors poden portar-se la seva pròpia cadira o una tovallola per asseure’s en la sorra i veure les projeccions de les pel·lícules, que començaran a les 22:00 hores.

Aquest any, com a novetat, es realitzaran tallers infantils i activitats d’animació pels més petits i es posarà a la disposició dels turistes i dels visitants un punt mòbil d’informació turística, proper a la zona de projecció, per promocionar les experiències turístiques que ofereix el territori valencià, no només a l’estiu, sinó durant tot l’any.