Més de 300 professionals de l’aviació aterraran a València

Del 3 al 5 de desembre el Palau de Congressos acollirà l'I Fòrum Europeu de Desenvolupament de l'Aviació per a analitzar els nous serveis aeris, entre altres temes.

Centenars de professionals de les companyies aèries i els aeroports de tot el panorama europeu es donaran cita el pròxim mes de desembre a València. El Palau de Congressos ha sigut l’espai triat per a albergar el primer Fòrum Europeu de Desenvolupament de l’Aviació ‘AviaDev’. Un punt de trobada que analitzarà l’impuls econòmic del sector, la generació d’ocupació o el desenvolupament dels aeroports regionals.

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, ha subratllat la importància d’este tipus d’esdeveniments per a posicionar València i demostrar la capacitat organitzativa de la ciutat a l’hora d’albergar grans congressos internacionals.

Del 3 al 5 de desembre serà quan tinga lloc este primer fòrum de l’aviació en el que hi haurà més de 500 reunions per a analitzar la viabilitat dels nous serveis aeris, entre molts altres temes. A més, es preveu l’assistència de 300 persones que inclouran 50 aeroports regionals europeus, 30 línies aèries i una vintena d’autoritats relacionades amb el turismo internacional.