Foto: Ximo Fortea

Les Falleres Majors de València 2020, Carla García i Consuelo Llobell, viuran hui un dels moments més especials de l’exercici faller: la Proclamació.

L’Ajuntament de València acollirà hui aquest acte protocol·lari en el qual les recentment nomenades Falleres Majors, i les seues Corts d’Honor, seran rebudes per l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó.

Les portes del consistori municipal s’obriran a les 18.30h de la vesprada per a rebre a les Corts d’Honor de 2019 i a les Falleres Majors de València de 2019, Sara Larrazábal i Marina Civera , a més de les màximes representants de les festes germanes de Castelló i Alacant.

Aproximadament a les 19h arribaran les Corts d’Honor 2020 i les Falleres Majors de València Carla García, de la comissió Ramiro de Maeztu Lleons i Consuelo Llobell, de la falla Albacete Marvá, seran rebudes per l’Alcalde de la ciutat, Joan Ribó.

Unes magnífiques escales que marquen l’inici d’un any inoblidable.

Després de passar pel Saló de la Ximeneia, on regidors i autoritats també estaran presents, l’acte es traslladarà a l’hemicicle per a rebre amb tots els honors a les noves Falleres Majors de València que seran proclamades com a tals davant el món faller i saludaran per primera vegada, de manera oficial a tots els assistents.

Una vegada finalitze la part mes protocol·lària de l’acte, es passarà al Saló de Cristall on Carla i Consuelo rebran  com mana la tradició, un alfabeguer.

7 Televalencia t’oferirà en directe des de l’Ajuntament de València la proclamació de les Falleres Majors amb un programa especial de Vive las Fiestas, on José González i el seu equip de col·laboradors, et comptaran tot el que ocórrega en una de les vesprades més màgiques del cicle faller.