Des que l’autobús de ‘Priscilla, reina del desierto’, aparcara a València, la ciutat s’ha convertit en una festa. Les tres drag queens més irreverents del music hall, expliquen les pericipecies que ha de passar en travessar el desert australià a la recerca de noves aventures, tot açò adornat amb cançons tan conegudes com a I will survive o It’s rainning men, dos dels temes més coneguts dins de la iconografia gai.

Estrenat en el Lyric Theatre de Sidney l’any 2006, Priscilla, reina del desierto, ja ha sigut representat amb enorme èxit a Broadway, Londres, Brasil, Argentina, Canadà, Corea del Sud, Filipines, Grècia, Israel, Itàlia, Holanda, Nova Zelanda, Singapur, Suècia, a més d’en les seues extenses gires per USA i Anglaterra, confirmant-se com el nou musical més espectacular i divertit de la cartellera internacional.

Amb l’extraordinària posada en escena original amb la qual va ser estrenat a Londres, Priscilla en les seues dues temporades a Madrid va ser vist per més de 400.000 espectadors i va rebre els premis Broadway World i Premis del Teatre Musical 2015 com el Millor Musical a Madrid, incloent el premi com a Millor Actor Protagonista a l’actor Christian Escuredo, en el seu paper de Felicia. (Cabaret ho va anar en 2015/2016). Ha sigut reconegut com el musical de major recaptació a Barcelona on s’ha representat en el Teatre Tívoli des d’octubre de 2016 a febrer de 2017.

Priscilla torna a lluir els vestits més brillants i les plataformes més vertiginoses en un elenc de 40 artistes que faran cantar i ballar un públic, com el valencià, d’allò més lliurat fins al 3 de desembre.