Primers test de Moto2 i Moto3 a Xest

Un total de 26 pilots de Moto2 i altres 14 de Moto3 han anunciat la seua participació en aquests primers entrenaments que seran oberts al públic.

moto2

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà des del dimarts 6 de febrer i fins al dijous 8 els primers entrenaments col·lectius d’hivern per als pilots del Campionat del Món de Motociclisme en les seues categories de Moto2 i de Moto3.

Igual que la passada setmana els pilots de MotoGP van tenir l’oportunitat de començar la pretemporada en el circuit de Sepang a Malàisia, els pilots de les categories xicotetes han triat el Circuit Ricardo Tormo per a tornar a l’acció de cara a la temporada 2018, que començarà el 18 de març a Qatar.

Entrada Gratis

Un total de 26 pilots de Moto2 i altres 14 de Moto3 han anunciat la seua participació en aquests primers entrenaments que seran oberts al públic. Els afeccionats tindran l’oportunitat de seguir les evolucions dels pilots des de la Tribuna de Boxes els tres dies des de les 10 fins a les 17 hores.

Els valencians Jorge Navarro i Héctor Barberá seran els protagonistes locals en la categoria intermèdia. Navarro repeteix als comandaments de la Kalex de Gresini i Barberá amb la de l’equip capitaneado per Situat Pons. El pilot de Dosaigües (València) torna a la categoria intermèdia per la qual va passar des de 2005 fins a 2009 i va aconseguir ser subcampió del món. El guanyador del Gran Premi de la Comunitat Valenciana, Miguel Oliveira (KTM) serà un altre dels favorits en lliça al costat de Brad Binder (KTM), Romano Fenati (Kalex), Dominique Aegerter (KTM), Xavi Vierge (Suter) o Isaac Viñales (Kalex) entre uns altres.

Amb moto3 el pilot de Corbera (València) Arón Canet (Profunda) tornarà a l’acció juntament amb el seu nou company de box en l’equip Estavella Galícia 0,0, Alonso López. Gabriel Rodrigo (KTM), Livio Loi (KTM), el guanyador del Gran Premi de la Comunitat Valenciana Jorge Martín (Profunda), i els pilots del renovat equip valencià Ángel Nieto Team Andrea Migno (KTM) i Albert Arenas (KTM) seran també de la partida entre uns altres.