Previsió per al divendres

Majorment assolellat en tota la Comunitat Valenciana, excepte en la zona d’Ademús en la qual cap la possibilitat d’intervals nuvolosos. Açò serà al matí.
A la vesprada els núvols s’intensificaran i afectaran a més comarques, sobretot de l’interior de l’interior del territori. El litoral es mantindrà buidat. Les temperatures màximes oscil·laran entre els 34 de Requena i els 30 de Morella o Alacant i les mínimes de Morella i Requena amb 17 graus.

Previsió per al cap de setmana

Possibilitat de ruixats tormentosos en en el nord de Castelló i de València, sobretot en la zona d’Ademús. La costa estarà buidada en aquest primer cap de setmana de l’estiu. Conforme vagen passant les hores els cels es buidaran encara que les pluges pot ser que persistisquen en el Morella i la resta del nord de Castelló.

Dilluns

El dilluns pot ser que empitjore el temps ja que la costa de la Comunitat estarà ennuvolada, cap la possibilitat de pluges a Ademús. Solament estarà buidat l’interior de la província d’Alacant.

Primera ona de calor
La calor va a ser el gran protagonista durant el cap de setmana vinent, primer de l’estiu, ja que s’espera que el termòmetre aconseguisca els 37 graus durant aquest cap de setmana, Aquest canvi pel que fa a la inestabilitat de fa poques setmanes, té a veure perquè l’anticicló de les Açores bloc que les baixes temperatures despengen les pressions cap a la península. Aquesta situació afecta, sobretot a l’oest peninsular.